IDEEA

 

Un spațiu ce definește confortul unui eveniment elegant, într-o locație cochetă, ferită de agitația urbană și înconjurată de mult spațiu verde a fost ideea familiei Cozman care a prins contur calculat și cu atenție pentru fiecare detaliu.

De atunci, călătoria numită Splendor Events e o continuă provocare, dar în același timp este visul nostru devenit realitate!

ECHIPA

 

Bucătari profesioniști și ospătari cu vastă experiență, angajați ai celor mai renumiți furnizori de servicii în domeniu, sunt atent coordonați la Splendor Events.

Colaborăm, de asemenea, cu firme specializate în decoruri, aranjamente florale, sonorizări, DJ, foto-video, patiserie-prăjituri și diverse alte servicii pentru a vă putea oferi cele mai bune oferte existente.

MISIUNEA

 

Un zâmbet sincer și o caldă strângere de mână din partea clienților noștri sunt semnul că ne-am dedicat și ocupat așa cum se așteaptă de la noi la organizarea fiecărui eveniment.

În tot ceea ce facem punem pasiune multă și completăm cu energie pozitivă! Totul pentru ca fiecare eveniment să fie unic, o adevărată carte de vizită pe care toți cei care ne-au trecut pragul să o poată oferi mai departe cu multă încredere.